Terbest Untuk Dibaca

Tuesday, December 13, 2011

filem lucah paling mahal

filem paling mahal adalah filem Pirates of the Caribbean: At World's End lakonan johny deep yang menelan belanja sebanyak $300 million. kalau korang nak tau filem porno paling mahal juga berkenaan dengan pirates. entry ni bukan entry lucah dan tak ada kena mengena dengan pengedaran video lucah. jangan cari link download filem tu kat sini mmg takder de. korang cari la sendiri. aku pun blum layan filem ni. ok filem Pirates atau lebih di kenali dengan Pirates XXX ini adalah filem pornografi yg paling mahal pernah di buat. di release pada tahun 2005 dalam bentuk DVD. diangarkan kos untuk membuat filem ni mencecah 1 million U.S. dollars. yup! lebih mahal dari filem kl gengster hanya untuk filem lucah semata2. filem ini dilakonkan aksi2 mengiurkan oleh Jesse Jane, Carmen Luvana, Janine Lindemulder, Devon, Jenaveve Jolie, Teagan Presley, Evan Stone dan di arah oleh Joone. filem porno ni telah memenangi Best Video Feature dari AVN award. atas kejayaan tu sekual filem ni telah di buat pada tahun 2007 yg bertajuk Pirates 2. filem ni bukan filem lucah murahan kerana mengunakan teknik CGI dan set sama macam dalam filem Pirates of the Caribbean siap kapal2 besar pun ada. cuma plot dia ja di selanggi dengan ayam2 yg besengama. wawawawa...


No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...